KNMG

Artsenfederatie KNMG is een federatieve vereniging met acht aangesloten partners (zeven beroepsverenigingen en De Geneeskundestudent). De KNMG heeft hiermee een achterban van ruim 59.000 artsen en studenten geneeskunde. Artsen die lid zijn van een federatiepartner zijn automatisch aangesloten bij de KNMG.

KNMG

Werken bij KNMG

Werken bij de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) is meewerken aan verantwoorde medische zorg. Artsenfederatie KNMG creëert samen met haar acht federatiepartners (zeven medische beroepsorganisaties en de vereniging van geneeskundestudenten) optimale omstandigheden voor artsen om hun vak uit te oefenen. En voor geneeskundestudenten om goede artsen te worden. De KNMG richt zich voornamelijk op de ethische, juridische en gezondheids-bevorderende kanten van het medische vak, die alle artsen en patiënten raken. Ook de (her)registratie van artsen en de erkenning van opleidingen behoren tot de taken van de KNMG.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij KNMG

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij KNMG die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Artsenfederatie KNMG in Utrecht!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef KNMG jouw rating
1 2 3 4 5