Kneipp Benelux

Onze geschiedenis is uniek. En onze toekomst zal dat ook zijn. Niet alleen brengen we door onze producten al meer dan 130 jaar ‘moments of joy’ naar onze consumenten, maar het is voor ons ook belangrijk dat onze mensen ‘joy’ voelen in hun werk om een betere versie van zichzelf te worden.

online marketing en communicatie vacatures bij Kneipp Benelux in Utrecht

Over Kneipp

Nog even terug naar onze roots. Gezondheidspionier Sebastian Kneipp is de grondlegger van Kneipp en heeft het merk opgericht in 1891. Zijn filosofie voor gezondheid en wellbeing is gebaseerd op de 5 elementen - water, planten, beweging, voeding en balans - is actueler dan ooit en nog altijd de basis van het merk.

Kneipp telt circa 700 medewerkers over de hele wereld en is de toonaangevende leverancier van natuurlijke producten, gericht op een gezonde levensstijl uiteenlopend van bad- & douche producten tot geurstokjes en geurkaarsen. Allen met een unieke geurbeleving, producten die echt iets voor je doen. Even een bewust verwen- en genietmoment voor jezelf in deze hectische tijd. Hiermee dragen we graag bij aan het geluksgevoel, waarmee we het verschil maken!

Als organisatie heeft Kneipp met oog voor omgeving en balans dan ook een duidelijk doel voor ogen: "Inspired by nature, we empower people to enjoy a healthy and happy life."

We maken de omgeving graag een stukje bewuster door ervoor te zorgen dat onze producten voor iedereen binnen handbereik liggen.

Kernwaarden in alles wat we doen zijn: kwaliteit, passie, innovatie en duurzaamheid

Vandaag de dag is Kneipp Benelux onderdeel van de internationale, succesvolle Kneipp Groep. Trots op wat we samen hebben neergezet en altijd in beweging voor ontwikkeling en groei om met passie te doen waar we goed in zijn en blij van worden, beter vertaald als "Grow with Joy"!

Kneipp Benelux is gevestigd in Utrecht, centraal in het land. In een aantrekkelijke werkomgeving, met uitzicht vanaf de 9e etage in gebouw Le Mirage, is de Benelux-organisatie actief in Nederland, België en Luxemburg.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Kneipp Benelux

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Kneipp Benelux die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

20 okt 2021 220 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Kneipp Benelux jouw rating
1 2 3 4 5