Knapzak Benelux

Afvalscheiding! Snel en gemakkelijk met Knapzak. Knapzak Benelux BV helpt u om snel en eenvoudig afval te scheiden en in te zamelen. Op die manier wordt recycling gemakkelijker. Dit doen wij al sinds 1995. Door het unieke concept en een "zeggen is doen" mentaliteit zijn wij uitgegroeid tot steun en toeverlaat van vele (internationale) bedrijven in de industriële inzamelbranche. Wij zijn gevestigd in Tilburg, Nederland.

Knapzak Benelux

Het inzamelsysteem Knapzak

Knapzak is ook de naam van het meest effectieve inzamelsysteem voor kunststofverpakkingen, zoals folie, EPS, PE flacons, plantenpotten en PET-flessen. Dat systeem bestaat uit de Knapzak en de Knaphouder: een transparante kunststof zak en een metalen buisframe.
Deze zak en houder zijn het ideale duo voor de inzameling van deze afvalstromen. Knapzakken zijn aangepast aan de afmeting van de Knaphouder, zodat ze zonder klemmen in de houder blijven hangen. Met dit duo zamelt u ook andere afvalstromen snel en gemakkelijk in.

Behalve zakken en houders zijn er ook bijbehorende accessoires, zoals deksels, wielensets, lekbakken en clips.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Knapzak Benelux

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Knapzak in Tilburg? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Knapzak Benelux jouw rating
1 2 3 4 5