Klantenservice Federatie

De Klantenservice Federatie bestaat sinds 2012 en heeft tot doel de belangen van het Nederlandse bedrijfsleven te behartigen met betrekking tot klantcontactmanagement in het algemeen en de belangen van de leden van de KSF in het bijzonder.

Werken bij Klantenservice Federatie

Over de Klantenservice Federatie

De Klantenservice Federatie is een bruisende vereniging in een snel ontwikkelend vakgebied. Op het gebied van dienstverlening en communicatie met klanten zijn er voortdurend veranderende behoeften van klanten, technologische ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving. De positie van klantcontact in organisaties wordt mede daardoor elke dag belangrijker.

De KSF behartigt de belangen van de leden en deelt kennis om samen verder te bouwen aan de ontwikkeling van het brede vakgebied.

Informeren over en duiden van technologische, maatschappelijke, sociale en HR-ontwikkelingen zien we als belangrijke taken. En daarmee willen we het concurrerend vermogen van onze leden vergroten: service is de onderscheidende factor in de huidige markt.

Met meer dan 200 leden en meer dan 155.000 mensen die dagelijks werkzaam zijn in het vak, hebben we een serieuze verantwoordelijkheid.

Marketing en communicatie vacatures bij de Klantenservice Federatie

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de De Klantenservice Federatie die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

23 nov 2020 447 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Klantenservice Federatie jouw rating
1 2 3 4 5