Kingspan Unidek B.V.

Kingspan Unidek ontwikkelt, produceert en verkoopt complete daksystemen, bouwsystemen en isolatieproducten voor de Europese markt.

Kingspan Unidek B.V.

Over Kingspan Unidek

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren voor de Benelux. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieu-effecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam. De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., telt ruim 200 medewerkers. Onze productielocatie en het verkoopkantoor zijn gevestigd in Gemert (Nederland).

De innovatieve aard van Kingspan Unidek heeft geleid tot de ontwikkeling van talloze producten voor de bouw, alle vervaardigd op basis van het milieusparende isolatiemateriaal EPS (geëxpandeerd polystyreen). De onderneming is in Europa marktleider op het gebied van zelfdragende isolerende sandwichelementen voor hellende daken. Het leveringsprogramma omvat verder onder meer universele elementen die toepasbaar zijn voor alle bouwdelen (er kunnen daken en buitengevels mee worden gemaakt, maar ook binnenwanden en topgevels), renovatieproducten, plat-dak-, wand- en gevelelementen, spouwmuurisolatieplaten en prefab funderingsbekistingsystemen.


Werken bij Kingspan Unidek

Kingspan Unidek biedt je vrijheid en ruimte voor eigen ideeën, hierbij wordt je ondersteund door (interne) opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden zijn bij ons vanzelfsprekend en worden elk jaar getoetst op marktconformiteit. Wij begrijpen dat de standaard 25 vakantiedagen en 6 ADV-dagen (o.b.v. een fulltime dienstverband) niet altijd voldoende zijn en dus kun je bij ons extra dagen aankopen. Daarnaast worden er jaarlijks diverse evenementen georganiseerd (afdelingsuitje, personeelsuitje, Sinterklaasmiddag, familiedag etc.) om ook eens op een andere manier met je collega's in contact te komen. En bij een Brabants bedrijf horen natuurlijk ook Brabantse worstenbroodje en appelflappen (we vieren graag onze successen!).

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij Kingspan Unidek? Neem dan contact op met afdeling HRM: Tess Stahlie (tess.stahlie@kingspanunidek.com / 0492-378299) of Stefanie Boonaerts (stefanie.boonaerts@kingspanunidek.com / 0492-378002).

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Kingspan Unidek

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Kingspan Unidek die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Kingspan Unidek B.V. jouw rating
1 2 3 4 5