Kingspan Unidek

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Kingspan Unidek in Gemert

Over Kingspan Unidek

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Dat doen we met aandacht voor onze planeet: we are Planet Passionate! De innovatieve aard van Kingspan Unidek heeft geleid tot de ontwikkeling van talloze duurzame oplossingen voor de bouw, vervaardigd op basis van het milieusparende isolatiemateriaal EPS (geëxpandeerd polystyreen).

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren voor de Benelux. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieu-effecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam. De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., telt ruim 225 medewerkers. Onze productielocatie en het verkoopkantoor zijn gevestigd in Gemert (Nederland).


(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Kingspan Unidek

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Kingspan Unidek die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

27 jun 2018 1036 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Kingspan Unidek jouw rating
1 2 3 4 5