KB-Online

KB-Online is onderdeel van Klein Beernink, het familiebedrijf uit Deventer dat al sinds 1882 weet mee te bewegen en te anticiperen in de markt. Dat geeft niet alleen vertrouwen, maar geeft aan dat wij weten te innoveren en haarscherp de ambities van onze klanten in beeld hebben. KB-Online is de partner voor (bijna) alle artikelen voor de werkomgeving.

KB-Online

Love to Work

Wij werken aan het geluk van mensen. Het verbeteren van samenwerking in organisaties om werkgeluk te creëren. Dat jij je vrij kan maken! Dat je minder tijd hoeft te steken in zaken die noodzakelijk zijn om je bedrijf goed te runnen, maar waar niet je expertise en werkplezier ligt.

Een efficiëntere, prettigere en logische manier van werken zorgt voor werkgeluk. En werkgeluk zorgt voor meer en betere productiviteit en kwaliteit. Dit kan voor meer klanten-, blije medewerkers- en goede business zorgen.

Kort samengevat,  we willen dat iedereen kan zeggen: “ik hou van mijn werk”.

Werken bij Klein Beernink | KB-Online

Iedereen heeft het recht te kunnen zeggen: “Ik hou van mijn werk.” 
En organisaties hebben recht op mensen die met passie werken. 
Met meer tevreden klanten, innovatie, inspiratie, loyaliteit en rendement als gevolg. 

Hiervoor willen we voor iedereen een werksituatie creëren waarin ze goed zijn toegerust, goed kunnen samenwerken en lekker in hun vel zitten: zo is een ieder productiever en inventiever. In een steeds veranderende, dynamische werkomgeving willen wij meegaan met alle innovaties die er toe doen en deze om de organisatie en de mensen heen te bouwen.

(online) Marketing en communicatie vacatures bij KB-Online

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij KB-Online die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef KB-Online jouw rating
1 2 3 4 5