Karsten International

Karsten International is een ambitieus import/handelsbedrijf in non-food consumentenproducten voor dagelijks gebruik. We importeren producten gerelateerd aan persoonlijke verzorging, dagelijkse schoonmaak en kantoorbenodigdheden. Producten worden verpakt in huismerken en eigen merken.

Karsten International

Over Karsten International

Karsten International is een snelgroeiende handelsonderneming in non-food consumentenproducten. Wij leveren onder andere producten op het gebied van persoonlijke verzorging, huishouding en kantoorbenodigdheden. Als relatief jonge organisatie zijn wij snel uitgegroeid tot een volwaardige speler in de branche. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit supermarkten en non-food retailers in Europa. We werken met een jong en enthousiast team in een informele bedrijfscultuur. Ons kantoor is gevestigd op een gunstige locatie in Amsterdam Noord.


Marketing en communicatie vacatures en stages bij Karsten International

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Karsten International in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Karsten International jouw rating
1 2 3 4 5