Kaarten Carrousel

Het creatiefste bureau voor de ontwikkeling van online programma’s voor alle echte kaarten. Wenskaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes, kerstkaarten, verjaardagskaartjes, verhuiskaarten of ‘zomaar’ kaartjes. Alles is mogelijk.

Kaarten Carrousel

Over Kaarten Carrousel

Mensen blij maken met kleine dingen, dat is waarom Kaarten Carrousel bestaat! Kaarten Carrousel is een creatief e-commerce bedrijf met gave technologie die uitgaat van de gebruiker. We bieden een platform waar gebruikers online échte kaarten kunnen maken en shopeigenaren hun kaartenshop kunnen beheren. Geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen of wenskaarten, je kunt het zo gek niet bedenken: voor alle grote en kleine life events vind je bij ons een passende kaart met een mooi design.

Meer dan verwacht

We hebben een kundig én relaxed team: plezier, uitdaging, creativiteit en waardering voor elkaars werk zijn belangrijk. Wat we het liefste doen, is onze klanten verwonderen. Door meer te leveren dan gevraagd, attenter te zijn dan verwacht en meer service te bieden! Ons doel is om mooie dingen te maken waar mensen blij van worden: onze producten zijn gericht op beleving. Hoe we dat doen? We houden ervan om ons samen met onze partners en klanten in te zetten voor het beste resultaat. We delen graag onze passie en kennis en hanteren een eerlijk en eigentijds verdienmodel.

Ambities

In 2011 zijn we gestart en inmiddels draaien er meer dan 40 shops op onze technologie. Kijk maar eens op: hippe-geboortekaartjes.nl, hipdesign.nl, hierbenik.nl en fuif.nl. De ambities zijn echter groter... ☺ Voor de komende jaren hebben we het ambitieuze plan om met elkaar veel verder te groeien!

(Online) marketing of communicatie vacatures bij Kaarten Carrousel

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Kaarten Carrousel die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Kaarten Carrousel jouw rating
1 2 3 4 5