Jumbo

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Jumbo in Veghel

Over Jumbo

Ken je ons verhaal al? Wat ooit begon in 1921 met ondernemersfamilie Van Eerd en een groothandel in levensmiddelen, is uitgegroeid tot de op-een-na-grootste supermarktketen van Nederland. En daar zijn we best een beetje trots op! Er is in die 100 jaar veel veranderd, maar ons doel blijft hetzelfde: iedere dag de leukste boodschap voor onze klanten.

Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen elke dag leuk kan zijn. En zeker ook makkelijk. Daarom zijn we met onze supermarkten, Jumbo Foodmarkten, Jumbo City's en Jumbo.com daar waar de klant is. Alles om gezond, lekker en duurzaam eten voor iedereen bereikbaar te maken.

Werken bij Jumbo

Waarom kiezen tussen het grootste assortiment, de laagste prijzen of de beste service? Bij Jumbo krijg je het allemaal! We streven naar 100% tevreden klanten en staan klaar om van boodschappen doen een feestje te maken. Kom jij met ons de slingers ophangen?

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Jumbo

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Jumbo die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Openstaande vacatures

25 jan 2019 3266 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Jumbo jouw rating
1 2 3 4 5