Jumbo

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Jumbo

Over Jumbo

Jumbo telt momenteel 600 winkels! Supermarkten, Foodmarkten, Jumbo City's en ruim 329 Pick Up Points waar klanten hun bestellingen kunnen ophalen. Elke dag weer doet Jumbo haar uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Niet alleen de klanten profiteren ervan: ook voor de medewerkers is het prettig én leuk om op deze manier te werken. 'Beste service + Groots assortiment x Laagste prijs' = De unieke Jumbo formule.

Jumbo, daar gebeurt het!

Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Heb jij het Jumbo DNA in je?

  • Samen: Respect en aandacht voor elkaar. We zijn open en eerlijk. Samenwerken en elkaar helpen wanneer nodig.
  • Ondernemen: We zien en benutten kansen, nemen graag initiatief. Werken met passie en gedrevenheid, maar ook kostenbewust.
  • Winnen: We willen de beste zijn en er alles aan doen om van onze klanten echte fans te maken.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Jumbo

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Jumbo die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Openstaande vacatures

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Jumbo jouw rating
1 2 3 4 5