JOIN Recruitment

Waarom wij doen,wat wij doen.Jaren zijn we bezig geweest met wie wij nu echt zijn, waarom we doen wat we doen, wat ons met elkaar bindt en motiveert. En nu weten we het. Wij zijn een groep van betrouwbare mensen die het maximale uit zichzelf willen halen en een ontzettend leuke tijd hebben met elkaar. Wij doen dit door met de juiste intentie relaties te bouwen. Iedereen die deelneemt komt verder. Groeien als team of als persoon, in vaardigheden, financieel, of simpelweg groeien in geluk. Onze prettige plaatsingen dragen bij aan de groei van onze opdrachtgevers, de IT professionals, onze collega's en JOIN als organisatie. Deze wederkerigheid zorgt voor een sterke synergie. JOIN wil ervoor zorgen dat deze synergie generaties blijft bestaan, om iedereen die er deel van uitmaakt zo lang mogelijk te dienen. De cirkel is rond: generatie lang gedreven groeien.

online marketing vacatures en communicatie vacatures JOIN Recruitment in Amsterdam

Over JOIN Recruitment

Waarom wij doen,wat wij doen.Jaren zijn we bezig geweest met wie wij nu echt zijn, waarom we doen wat we doen, wat ons met elkaar bindt en motiveert. En nu weten we het. Wij zijn een groep van betrouwbare mensen die het maximale uit zichzelf willen halen en een ontzettend leuke tijd hebben met elkaar.

Wij doen dit door met de juiste intentie relaties te bouwen. Iedereen die deelneemt komt verder. Groeien als team of als persoon, in vaardigheden, financieel, of simpelweg groeien in geluk. Onze prettige plaatsingen dragen bij aan de groei van onze opdrachtgevers, de IT professionals, onze collega's en JOIN als organisatie. Deze wederkerigheid zorgt voor een sterke synergie.

JOIN wil ervoor zorgen dat deze synergie generaties blijft bestaan, om iedereen die er deel van uitmaakt zo lang mogelijk te dienen. De cirkel is rond: generatie lang gedreven groeien.

JOIN jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan. Neem de leiding over jouw carrière bij het leukste recruitment bedrijf van Nederland.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij JOIN Recruitment

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages binnen JOIN Recruitment die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

23 dec 2021 368 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef JOIN Recruitment jouw rating
1 2 3 4 5