IUCN NL

IUCN NL is de Nederlandse tak van de International Union for Conservation of Nature (IUCN), 's werelds oudste en grootste unie voor natuurbescherming. Binnen de internationale IUCN-koepel werkt IUCN NL met groene organisaties, bedrijven, overheden en wetenschappers aan wereldwijd behoud van natuur als basis van de economie en maatschappelijk welzijn.

IUCN NL

Over IUCN NL

De natuur is onze basis. Het fundament voor ons welzijn. De natuur voedt ons, houdt ons gezond en weerbaar, en levert de essentiële bouwstenen voor onze sociale en economische ontwikkeling. Zolang wij zorgen dat de natuur gezond blijft, kunnen we haar vruchten blijven plukken. En die op een eerlijke manier verdelen: met onze medemens, met andere soorten, met toekomstige generaties. Dáár werken wij aan. Aan een rechtvaardige wereld waarin natuur wordt gewaardeerd en beschermd.

IUCN NL is de Nederlandse tak van de International Union for Conservation of Nature, 's werelds grootste en oudste unie voor natuurbescherming. IUCN verenigt de ervaring, kennis en netwerk van 1.300 overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven en ruim 10.000 wetenschappers. IUCN is de wereldwijde autoriteit op het gebied van de status van de natuur en de benodigde beschermingsmaatregelen. Het internationale hoofdkantoor van IUCN is gevestigd in Gland, Zwitserland.

De activiteiten van IUCN NL richten zich op vier thema's:

  • natuurbeheer;
  • klimaat, water & voedsel;
  • rechtvaardigheid;
  • en de groene economie.

IUCN telt momenteel 37 lidorganisaties in Nederland.


(Online) Marketing en communicatie vacatures bij IUCN NL

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij IUCN NL die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er op dit moment hieronder geen jobs bij IUCN NL vermeld? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef IUCN NL jouw rating
1 2 3 4 5