iTrajectum

Wij zijn ervan overtuigd dat een goed IT-landschap de basis is voor toekomstbestendige bedrijfsprocessen. Met dat in ons achterhoofd ontwerpen, bouwen en beheren wij digitale integratie oplossingen die systemen flexibel laten zijn en bedrijfsprocessen inzichtelijk maken. Zowel lokaal als in de cloud.

iTrajectum

Over iTrajectum

Organisaties en afdelingen met de daarbij behorende bedrijfsprocessen en systeem-applicaties op de juiste manier integreren zorgt voor een solide basis. Dit doen wij onder andere door middel van onze Enterprise Service Bus "easy bus". Dit maakt de samenwerking tussen systemen en afdelingen, eenvoudig en inzichtelijk.

Wij komen bij organisaties kijken & luisteren, denken & ontwerpen en bieden de nodige handen tijdens de bouw van een oplossing. Desgewenst beheren & onderhouden wij de implementaties. 

Net als een stekkerdoos, fungeert onze Enterprise Service Bus (ESB) als centraal contactpunt waar systeem-applicaties en ketenpartners eenvoudig op aansluiten. Hierdoor communiceren systemen zonder belemmeringen met elkaar. Easy bus maakt systeemintegratie inzichtelijk en flexibel.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij iTrajectum

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij iTrajectum in Utrecht die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

23 mei 2018 838 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef iTrajectum jouw rating
1 2 3 4 5