IT-Councelor

IT-Councelor is IT management specialist. Niet alleen door de ontwikkeling van onderscheidende methodieken of inspirerende managers. Het unieke zit ook in onze visie op ICT. Daarom stellen we vaak kritische vragen en komen dan met verrassende antwoorden

Online marketing en communicatie vacatures bij IT-Councelor in Den Haag

Over IT-Councelor

IT-Councelor staat met raad én daad opdrachtgevers bij. Objectief en met kennis van zaken en vanuit een onafhankelijke rol helpen wij onze klanten het gat te dichten tussen IT, ambitie en realiteit. Op tijd en binnen budget! Op basis van in eigen huis ontwikkelde methodieken zetten we de juiste stappen. Continue transparantie en tussentijdse evaluatie garandeert oplevering volgens afspraak in iedere fase van het traject.

De combinatie business & IT én de rol van mensen is hierin de rode draad. Onze aanpak is helder; scherp op de inhoud door het stellen van de juiste vragen en heldere communicatie.

De mensen maken het verschil

De mensen die wij inzetten bij onze klanten hebben brede kennis en ruime ervaring op IT gebied. Ze zijn goed in het vereenvoudigen van complexe materie, het verbinden van mensen, het activeren van betrokkenen en het borgen van kennis. In het uitvoeren van opdrachten volgen ze vaste processtappen die concrete resultaten opleveren en houvast geven voor alle betrokkenen. Door ons netwerk van professionals is er een continue uitwisseling van kennis en ervaring waar klanten van profiteren. Zo zorgen we voor hoge kwaliteit en verrassende resultaten.

Uit de jarenlange ervaring van IT-Councelor zijn de start-ups CLMBS (Expertise as a Service) en Silverant (Management as a Service) ontstaan die elk voor hun eigen doelgroep belangrijke spelers zijn in het aanbieden van specifieke IT-oplossingen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij IT-Councelor

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij IT-Councelor in Den Haag die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij Stromma!

17 mrt 2021 294 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef IT-Councelor jouw rating
1 2 3 4 5