IQ Leads

IQ Leads is al bijna 10 jaar een online marketing bureau vol vakidioten. No nonsense, een diverse mix aan ondernemersspirit, creatieve geesten en code nerds, wij zijn goed benaderbaar; klanten kunnen altijd bellen. Wij zijn zeer betrokken bij de groei van jouw bedrijf en geven realistische verwachtingen.

IQ Leads

Over IQ Leads

Wij zijn een award-winning online marketing bureau. Ons getalenteerde team online marketing experts hebben diverse awards gewonnen voor hun campagnes.

Wij stellen de juiste vragen om een bedrijf te begrijpen en te beslissen welke oplossing het best past bij hun situatie. Als resultaat hebben wij al bijna 10 jaar een dankbare samenwerking met de meest uiteenlopende klanten; van internationale marktleiders tot aan de lokale loodgieter.

Na bijna 10 jaar online marketing begin je langzaam aan te begrijpen waar je goed in bent, onze specialisaties? SEO, PPC, Magento, Lightspeed & WordPress.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij IQ Leads

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij IQ Leads die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Bart

Leuke werkgever, jonge en fijne collega's waar ieder een passie heeft tot zijn of haar vakgebied.

Chyara

IQ Leads is een top werkgever, een leuk team waarbij iedereen gelijk is en kansen krijgt. We werken hard en aan het einde van de week vieren we successen tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Hessel

Bij IQ ga je aan de slag met een grote diversiteit aan klanten. Van startende Lightspeed shops tot multinationals. Je krijgt de ruimte om je eigen specialisme te ontwikkelen en wordt hierbij ondersteund door een fijne groep collega's :)

Hessel (poging 2)

Oeps! Dat moesten dus geen 3, maar 5 sterren zijn!

Lars Vermoolen

Fantastische werkgever, fijne sfeer en collega's. Plezier en zelfontplooiing staan hoog in het vaandel. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid, maar gelukkig staan er altijd collega's voor je klaar om je te helpen.

Mike

Leuk team vol met vakidioten. Er wordt dan ook genoeg gelachen op kantoor. Verder is er genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen in een vakgebied waar jouw interesses liggen d.m.v. webinars, lezingen of cursussen.

Geef IQ Leads jouw rating
1 2 3 4 5