Intelligence Group

Een internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Opgericht in 2003 en trots op de honderden klanten, waaronder Adecco, Manpower, KLM, McDonalds en NS, die via onze oplossingen en diensten beter en sneller kunnen werven.

Werken bij Intelligence Group

Over Intelligence Group

Intelligence Group is dé specialist in arbeidsmarktdata. Sinds 2003 verzamelen en analyseren wij arbeidsmarktdata onder de Europese beroepsbevolking en met die data bedienen wij, via innovatieve tools en uitgebreide rapporten, zowel corporate recruitment als intermediairs. Dagelijks werken wij aan een transparantere arbeidsmarkt en brengen wij vraag en aanbod dichterbij elkaar met data. Wij zijn daarmee marktleider op dit specifieke gebied.

100% datagedreven arbeidsmarktoplossingen

Intelligence Group is een internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Wij richten ons op het verzamelen, opslaan en verrijken van arbeidsmarktgerelateerde data ten behoeve van de verbetering van de werving van personeel (of werknemers) door werkgevers en de employability/arbeidsmarktkansen van werknemers. Deze data wordt in een grote diversiteit beschikbaar gesteld aan opdrachtgevers, zoals via rapporten, innovatieve dashboards en API's.

Onze missie; De arbeidsmarkt transparanter maken met data

Dagelijks streeft Intelligence Group ernaar om vraag en aanbod dichter bij elkaar te brengen met data. De eigen unieke data over de Nederlandse en Europese arbeidsmarkt vormt de basis van alle innovatieve arbeidsmarktoplossingen die Intelligence Group biedt. Met onze data zorgen wij ervoor dat werkgevers beter in staat zijn om (goed) personeel te vinden en te verleiden en over de juiste (interne en externe) data beschikken om personeel naar nieuw werk te begeleiden. Wij zorgen dat HR, recruitment-, loopbaan en communicatie-professionals over de juiste data beschikken om allerlei arbeidsmarktvraagstukken op te lossen.

Vacatures bij Intelligence Group

Werken bij Intelligence Group

Bij Intelligence Group is geen dag hetzelfde. De collega's van Intelligence Group zetten zich dagelijks in om de grootste en mooiste (inter)nationale werkgevers van informatie te voorzien en lastige arbeidsmarkt, HR en recruitmentvragen op te lossen. Het is altijd druk, innoverend, verrassend en soms simpelweg 'just another day at the office'. 

Onze cultuur

Als je bij Intelligence Group solliciteert, wil je tot de beste arbeidsmarktanalisten van Nederland (gaan) behoren. Ondanks het feit dat we al sinds 2003 bestaan, werk je nog steeds bij een jong bedrijf. Ambitieus, gedreven en bereid om hard te werken en veel te leren. We leggen de lat hoog en moderniseren continu. Daarbij staan innoveren, eigen verantwoordelijkheid en vooruitstrevendheid hoog bij ons in het vaandel. Samen werken wij aan een legacy op de Nederlandse arbeidsmarkt die vraag en aanbod dichter bij elkaar moet brengen en een verschil kan maken in het leven van mensen en het succes van werkgevers.

Marketing en communicatie vacatures bij Intelligence Group

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de Intelligence Group in Rotterdam die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

11 dec 2020 288 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Intelligence Group jouw rating
1 2 3 4 5