Integral

Integral is gespecialiseerd in software voor personeelsplanning en heeft 15 enthousiaste medewerkers in dienst. Integral is sinds 1996 actief en gevestigd in Weesp. Onze focus ligt op ons eigen software product voor personeelsplanning: "Checks". Met Checks bedient Integral een grote variatie aan branches.

Checks anno nu

Integral produceert sinds haar oprichting in 1996, innovatieve en betaalbare software. In de eerste 10 jaar van haar bestaan richtte Integral zich op maatwerk software: in diepgaand overleg met een klant snel tot een goed werkbare oplossing komen. Anno 2000 werd de eerste maatwerksoftware op het gebied van personeelsplanning opgeleverd aan ABN-AMRO N.V. Daarna volgde er in 2005 een opdracht voor personeelsplanningsoftware van het KNMI en een bekende uitzendorganisatie. Sinds 2005 focust Integral zich nu volledig op haar eigen standaard software product voor personeelsplanning: Checks.

Uitgangspunt van Integral is om in nauw overleg met haar klant een optimale oplossing te bieden. De klant is koning, niet de (on)mogelijkheden van software. De grote hoeveelheid kennis die Integral opdeed op het gebied van personeelsplanning en bijbehorende software, heeft geleid tot de ontwikkeling van Checks. Iedere organisatie met een personeelsplanningsvraagstuk, groot of klein, zou de beschikking moeten hebben over innovatieve, betaalbare planningssoftware. Dit heeft geresulteerd in standaard personeelsplanningssoftware die breed toepasbaar is en op innovatieve wijze omgaat met de veranderende arbeidsmarkt.

Marketing en communicatie vacatures bij Integral

Bekijk hieronder de vacatures van Integral die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Integral in Weesp!

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Integral jouw rating
1 2 3 4 5