Info Support

Complexe en impactvolle software. Wij deinzen er niet voor terug. De meest complexe softwarevraagstukken. Wij zijn specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerksoftware, Data Solutions en integratieoplossingen.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Info Support in Veenendaal

Over Info Support

Bij Info Support werken zo'n 400 Software Engineers. Zij zijn de drijvende kracht achter toekomstige innovaties. Innovaties die onze klanten helpen om voorop te blijven lopen in hun branche.

Wij helpen onze klanten vanuit de marktgerichte units agrifood, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg.

Qua achterliggende technologie kiest Info Support voor .NET & Azure en Java en alle andere JVM-talen. Methodieken en ontwikkelingen als Continuous Delivery, DevOps, Agile werken, T-shaped en Test Driven zijn daarbij binnen Info Support maatgevend voor de moderne manier van softwareontwikkeling.

Leren, kennis delen en kansen zien

Zo blijven wij voorop lopen en trainen onze docenten IT-vakmensen in de nieuwste softwareontwikkelingen. We hebben inmiddels een aanbod van ruim 300 trainingen. In onze Technology Areas kunnen developers vrij experimenteren met de nieuwste technologieën. We organiseren inspiratiesessies, kennisavonden en hackathons en bezoeken 's werelds grootste conferenties.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Info Support in Veenendaal

Vestigingen

Info Support heeft verschillende vestigingen, trainings- en inspiratielocaties. Info Support Nederland is gevestigd in Veenendaal en Info Support België in Mechelen. Het Info Support Kenniscentrum bevindt zich op een aparte locatie in Veenendaal en er is nog een trainingslocatie in Utrecht. Daarnaast hebben we een inspiratielocatie op Startup Village in Amsterdam. De afstudeerlocaties zijn te vinden in Veenendaal, Mechelen en Den Bosch.

Onze klanten

Klanten van Info Support zijn onder andere Albert Heijn, Fudura, NS, ING, ALFAM, Vecozo en Twygger.

MarCom

De afdeling Marketing en Communicatie binnen Info Support heeft een breed marketingcommunicatieteam. Iedereen is verantwoordelijk voor een specifieke doelgroep of een specifiek bedrijfsonderdeel. Er zijn ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en inhoudelijke ontwikkeling.

Info Support is dit jaar voor de 23e keer op rij uitgeroepen tot Top Employer Nederland.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Info Support

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Info Support die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

02 jun 2021 463 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Info Support jouw rating
1 2 3 4 5