iHUB

Bij iHUB worden jeugdzorg, speciaal onderwijs en jeugd ggz onder één dak vormgegeven. Met een combinatie van zorg en onderwijs biedt iHUB een passend aanbod aan jongeren en hun ouders die dat nodig hebben. Samen met onze professionals, ouders en jongeren steken we onze nek uit voor vernieuwing in de jeugdzorg en het speciaal onderwijs.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij iHUB in Rotterdam

Over iHUB

Bij iHUB is innoveren binnen de jeugdzorg en het speciaal onderwijs vooral het gezamenlijk zoeken naar andere manieren. Van jeugdzorg naar zorg voor het hele gezin. De oplossing zit niet altijd in methodieken, zorgarrangementen en profielen. Daar schiet een jongere of ouder vaak niets mee op.

Daarom werken we bij iHUB vanuit de shared gedachte. Samen beslissen over zorg en onderwijs die het beste aansluiten bij wat een jongere of het gezin nodig heeft.

Werken binnen iHUB

Wij steken samen onze nek uit voor vernieuwing in de jeugdzorg en speciaal onderwijs. Samen met onze professionals en samen met ouders en jongeren. We willen het anders doen, beweging creëren. Samen met ouders en jongeren zoeken we naar oplossingen voor maatschappelijke problemen en vraagstukken. We werken samen toe naar concrete oplossingen.

Durf jij ook je nek uit te steken voor vernieuwing in de jeugdzorg en speciaal onderwijs? Wil jij geheel terecht trots zijn op je werk en samen met je collega's, jongeren en ouders bijdragen om onze samenleving een beetje beter te maken? Wil jij samen met ons van de jeugdzorg familiezorg maken? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures. We kunnen niet wachten om van je te horen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij iHUB

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages binnen iHUB die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

20 dec 2021 293 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef iHUB jouw rating
1 2 3 4 5