HW Wonen

De Hoeksche Waard is de thuisbasis van HW Wonen. Hier bieden wij ruim 10.000 (huur)woningen en diensten aan die naadloos aansluiten bij de maatschappelijke ontwikkelingen en individuele woonwensen. De corporatie HW Wonen ontstond toen de fusie van de Christelijke Woningstichting ’s-Gravendeel, Woningstichting De Maashoek en woonstichting Union een feit werd.

 

Missie en visie HW Wonen

Onze missie is: ''In een Nationaal Landschap woondiensten en woonproducten aanbieden die aansluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen en individuele woonwensen.''

''Samen wonen meer Waard'' is de visie van HW Wonen. 'Goed wonen in een vitaal Nationaal Landschap.' Wij gaan uit van onze eigen kracht en werken van daaruit graag samen met de mensen om ons heen. HW Wonen is betrokken bij de Hoeksche Waard. Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor goede huisvesting, maar ook voor de kwaliteit van wonen en leven.

Werken bij HW Wonen 

Ben je op zoek naar een informele organisatie waar collegialiteit en flexibel werken centraal staan? En waar honderd collega’s gezamenlijk werken aan het verhuren van sociale huurwoningen in de Hoeksche Waard?

Wij bieden een plezierige werkomgeving waar ontwikkeling van zowel jou als de organisatie voorop staan. Van ons kun je naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO Woondiensten rekenen op prima secundaire regelingen. Van jou verwachten wij als mogelijk nieuwe collega naast professionaliteit en betrokkenheid een grote mate van flexibiliteit en inzet.

Marketing en communicatie vacatures bij HW Wonen

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij HW Wonen die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef HW Wonen jouw rating
1 2 3 4 5