Hudig & Veder B.V.

Hudig & Veder, opgericht in 1795 en met Rotterdam als thuishaven, is een expediteur gespecialiseerd in internationale logistiek. Met hun flexibilteit, vooruitziende blik en innovatiekracht zetten ze uitdagingen in de markt om naar nog slimmere logistiek om zo de business van hun klanten verder te brengen.

Hudig & Veder B.V.

Over Hudig & Veder

Hudig & Veder is een eeuwenoud familiebedrijf. Sinds 1795 bevaren we de wereldzeeën en spelen we slim in op de golven van verandering. We zetten uitdagingen in de markt om naar nóg slimmere logistiek. Dankzij onze thuisbasis in de haven van Rotterdam hebben we toegang tot alle denkbare logistieke faciliteiten en transportmiddelen in Europa en de rest van de wereld.

Vandaag de dag is de logistieke markt dynamischer dan ooit. Grote uitdagingen, maar ook kansen liggen voor ons: nieuwe technologieën en IT, nieuwe klimaateisen, opkomende spelers en meer. Juist dankzij onze flexibiliteit, vooruitziende blik en innovatiekracht kunnen we de business van onze klanten verder brengen. Dat hebben we al 225 jaar zo gedaan. En dat blijven we zo doen.

Hudig & Veder

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Hudig & Veder

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Hudig & Veder die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

01 nov 2019 897 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Hudig & Veder B.V. jouw rating
1 2 3 4 5