HRcommunity

HRcommunity is een netwerk voor en door HR & Change professionals. De leden houden zich bezig met de ontwikkeling van organisaties en mensen volgens de principes van 'community based learning'.

HRcommunity

Over HRcommunity

HRcommunity is een broedplaats en verbindt mensen, ideeën en initiatieven. Via verschillende labels ondersteunt HRcommunity de ontwikkeling van HR & Change professionals gedurende de verschillende fasen van hun carrière via zowel online als face-to-face ontmoetingen.

HRcommunity is een bruisend en interactief knooppunt voor iedereen die vindt dat mensen de sleutel vormen voor het succes van organisaties. Wij dragen bij aan veerkracht, wendbaarheid en werkplezier. Voor mens en organisatie!

HRcommunity verandert, vernieuwt en verbetert. Door verbinding, dialoog en co creatie. Wij bouwen bruggen en bevorderen transparantie.

Meer dan 80.000 leden

HRcommunity is met meer dan 80.000 leden, verschillende websites en vele live bijeenkomsten de grootste maar bovenal meest dynamische en productieve community voor HR & Change in Nederland.

Verbinding, ontmoeting en dialoog

Om ook voor toekomstige generaties welvaart maar vooral welzijn te garanderen moeten de productiviteit, innovativiteit, mobiliteit en het omgevingsbewustzijn in Nederland omhoog.

Mensen spelen hierbij een cruciale rol en bepalen het succes van organisaties. De sleutel voor succesvolle organisaties ligt hiermee bij HR & Change, het vakgebied met verstand van mensen!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij HRcommunity

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij HRcommunity die aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef HRcommunity jouw rating
1 2 3 4 5