Housing Anywhere

Housing Anywhere is een platform waar mensen kamers kunnen verhuren aan internationale studenten. We veranderen de manier waarop mensen een accommodatie kunnen vinden in de hele wereld.

Housing Anywhere

Over Housing Anywhere

Het platform is oorspronkelijk begonnen als een platform waar uitgaande uitwisselingsstudenten hun kamers kunnen verhuren als ze naar het buitenland gaan. Inkomende uitwisselingsstudenten kunnen deze kamers huren. Tegenwoordig is het een mondiaal platform waar vraag en aanbod van kamers voor internationale studenten elkaar ontmoeten.

Housing Anywhere is opgezet door een student van de Rotterdam School of Management (RSM), Erasmus University, in 2009. Niels wilde op uitwisseling naar Singapore, maar had een probleem: wat moest hij met zijn huidige studentenkamer tijdens zijn uitwisseling? Er waren geen Nederlandse studenten geinteresseerd voor 1 semester. Tegelijkertijd waren er veel inkomende uitwisselingsstudenten op zoek naar kamers in Rotterdam. Zo is HousingAnywhere.com gestart: Niels zette een platform op waar hij een zijn medestudenten hun kamer op konden verhuren, zodat inkomende studenten deze kamers konden huren.

 

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Housing Anywhere

Bekijk hieronder de vacatures en stages van Housing Anywhere die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures of stages? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Housing Anywhere in Rotterdam.

28 nov 2016 1070 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Housing Anywhere jouw rating
1 2 3 4 5