Hour of Power

Wij zijn Hour of Power. Onze missie is om de liefde van Jezus door te geven en het bieden van handvatten voor een leven en relatie met Hem. Dat doen we o.a. met de televisiekerkdiensten op RTL5 en Family7, maar ook met onze webshop, evenementen, pastoraal werk en online content.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Hower of Power in Baarn

Over Hour of Power

Hour of Power geeft de liefde van Jezus door en laat mensen kennismaken met God. We bieden handvatten voor een leven en relatie met Hem. Dat doen we met onze televisiekerkdienst, die wordt uitgezonden vanuit Shepherd's Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller, maar ook met onze HOOPlijn, het gebedsteam, evenementen en onze webshop.

In de Nederlandse uitzending interviewt presentator Jan van den Bosch elke week een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

Hour of Power is een organisatie met een wereldwijde missie. De televisiekerkdiensten worden opgenomen in de gemeente Shepherd's Grove in Garden Grove, Californië. Hier is ook het hoofdkantoor gevestigd. Hour of Power telt daarnaast zeven internationale kantoren in Australië, Canada, Duitsland, Hong Kong, Nederland, Nieuw-Zeeland en Zwitserland. Hour of Power Nederland bestaat sinds 1990 en is gevestigd in Baarn. Met ongeveer twintig medewerkers en vrijwilligers zorgen wij ervoor dat de kerkdiensten te zien zijn op de Nederlandse televisie. Deze uitzendingen worden volledig gefinancierd door donateurs.

Werken bij Hour of Power

Wil je meewerken aan de missie van Hour of Power? En vind je het leuk om in een team samen te werken aan de verspreiding van Gods liefde in ons land?

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Hour of Power

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Hour of Power die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

05 jan 2022 308 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Hour of Power jouw rating
1 2 3 4 5