Hogeschool van Amsterdam

Leren, werken en leven in Amsterdam zijn bij de HvA op een vanzelfsprekende manier met elkaar verbonden. De HvA is een grootstedelijke hogeschool waar studenten, docenten en onderzoekers vanuit verschillende invalshoeken en disciplines samenwerken met elkaar en met bedrijven, organisaties en (kennis)instellingen.

Hogeschool van Amsterdam

Over de Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun eigen toekomst en aan die van hun omgeving. De HvA is een centrum van verbinding tussen disciplines, tussen uiteenlopende mensen en het werkveld in en om Amsterdam. Zo biedt de HvA studenten én medewerkers alle faciliteiten om hun talent te kunnen ontplooien in studie en werk. Midden in de grote stad krijgen studenten en medewerkers de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

Werken bij de Hogeschool van Amsterdam

Bij de HvA werken zo'n 3900 medewerkers. Meer dan de helft hiervan staat als docent voor de klas, maar er werken ook onderzoekers, managers en medewerkers in ondersteunende functies. Samen maken zij het mogelijk dat het onderwijs uitgevoerd kan worden. 

Marketing en communicatie vacatures bij de HvA

Bekijk hieronder de marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Hogeschool van Amsterdam die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief voor nieuwe mogelijkheden bij de HvA.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Hogeschool van Amsterdam jouw rating
1 2 3 4 5