High Tech Campus Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven, de slimste vierkante kilometer van Europa, is een ecosysteem van 235 hightechbedrijven. Het is de thuisbasis van meer dan 12.000 innovators, onderzoekers en ingenieurs die de technologieën en bedrijven van morgen ontwikkelen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij de High Tech Campus Eindhoven

Over High Tech Campus Eindhoven

Turning technology into business

Bedrijven op High Tech Campus Eindhoven hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: nieuwe technologieën en toepassingen ontwikkelen die oplossingen helpen bieden voor maatschappelijke problemen en vraagstukken én deze succesvol introduceren in de markt. Deze combinatie van technologie en business staat centraal in de talloze samenwerkingsverbanden die je op de Campus kunt vinden.

En dat merk je. Multinationals als Philips, NXP en Intel, hightech MKB, onderzoeksinstituten, servicebedrijven, scale-ups en startups werken hier samen aan de technologieën en producten van morgen. De ruim 12.000 internationale onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers op de Campus zorgen voor een enorme hoeveelheid kennis en dynamiek. Zij maken van High Tech Campus Eindhoven een van de wereldwijde hotspots op het gebied van Health & Vitality, Sustainability, Applied Intelligence, Smart Environments & Connectivity en Software & Platforms.

High Tech Campus faciliteert en loopt voorop in high tech innovatie. We fungeren als brug tussen disciplines, markten, bedrijven en nationaliteiten om zo een perfecte plek te creëren om te innoveren en nieuwe zakelijke kansen te creëren.

Marketing en communicatie vacatures bij High Tech Campus Eindhoven

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij High Tech Campus Eindhoven die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

 

12 jan 2022 284 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef High Tech Campus Eindhoven jouw rating
1 2 3 4 5