Heuvelman Sound & Vision B.V

Heuvelman voorziet de business-to-business markt al bijna 50 jaar van professionele audiovisuele dienstverlening. Als leverancier van totaaloplossingen voert Heuvelman projecten uit voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid en onderwijs.

Heuvelman Sound & Vision

Over Heuvelman

Heuvelman is actief op alle trajecten van de AV-dienstverlening: verhuur, verkoop, lease, installatie en onderhoud, maar ook advisering en content creatie. Met vestigingen in IJsselstein (hoofdvestiging), Amsterdam, Zoeterwoude en Eindhoven voeren wij projecten uit in heel Europa. Wij bieden enerzijds audiovisuele ondersteuning voor evenementen, congressen en vergaderingen en anderzijds voorzien we organisaties van vaste oplossingen op audiovisueel gebied.

Heuvelman

De kracht van content

Heuvelman gelooft sterk in de kracht van content om zodoende haar klanten in staat te stellen haar doelen te bereiken. Onze professionele afdeling Content Design heeft talrijke innovatieve audiovisuele concepten ontwikkeld die helpen successen van onze klanten te realiseren. Wij stellen dan ook niet de techniek maar de oplossing centraal.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Heuvelman

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Heuvelman Sound & Vision die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Heuvelman Sound & Vision B.V jouw rating
1 2 3 4 5