Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is het instituut voor media; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel particulieren als professionals.

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Over het Nederlands Insituut voor Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma's, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten.

Beeld en Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Beeld en Geluid

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

09 jan 2020 349 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid jouw rating
1 2 3 4 5