Hersenstichting

De Hersenstichting gelooft dat iedereen zoveel mogelijk uit het leven moet kunnen halen. Wie je ook bent. Welke hersenaandoening je ook hebt.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Hersenstichting in Den Haag

Over de Hersenstichting

Al meer dan 30 jaar leggen we verbanden tussen verschillende soorten aandoeningen. Want als je iets leert over de ene aandoening, kan dat ook van betekenis zijn voor een andere. Zo vinden we steeds meer oplossingen om de hersenen gezond te kunnen houden, beter te behandelen en mensen met een hersenaandoening helpen mee te doen in de maatschappij.

Om dat te bereiken, werken we samen met onderzoekers, professionals, patiënten en het publiek. Elke dag opnieuw. Met elkaar hebben we één doel voor ogen: gezonde hersenen voor iedereen. Dat is waar we voor staan.

Werken bij de Hersenstichting

Met elkaar hebben we één doel voor ogen: gezonde hersenen voor iedereen. Wij willen er voor iedereen zijn en – als het maar even kan – iedereen helpen. Door te blijven kijken hoe aandoeningen voorkomen of behandeld kunnen worden en door te zorgen dat mensen met een hersenaandoening kunnen meedoen in de samenleving.

Denk je eens in wat wij samen kunnen doen.

Marketing en communicatie vacatures bij de Hersenstichting

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de Hersenstichting in Den Haag die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten.

Openstaande vacatures

27 aug 2018 1029 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Hersenstichting jouw rating
1 2 3 4 5