HelloFresh

HelloFresh ontwikkelt gevarieerde recepten en bezorgt deze, inclusief alle ingrediënten die je hiervoor nodig hebt, in een box bij mensen thuis in België en Nederland. Vanuit Amsterdam bedient HelloFresh de Benelux, maar er zijn ook kantoren in Duitsland, Groot-Brittannië, Zwitserland, de Verenigde Staten, Canada en Australië. HelloFresh wil haar klanten inspireren in de keuken en het voor iedereen gemakkelijk maken om thuis gevarieerd en lekker te koken. Help jij binnenkort mee?

HelloFresh

Het waarom van HelloFresh

Wij geloven dat etenstijd het hoogtepunt van je dag kan zijn, voor iedereen. Een moment waarop je je goed voelt, met goed gezelschap en met goed eten. Wij willen dat elke avondmaaltijd een moment is om naar uit te kijken en dat doen we door stress en gedoe rond het avondeten bij jou, de thuiskok, weg te nemen.

Hoe het begon

HelloFresh is begin 2012 opgericht in Nederland. In april van dat jaar begon Maartje als eindverantwoordelijke, met als streven om mensen onbezorgd te laten genieten van gezonde en lekkere maaltijden. De recepten zijn gemakkelijk, de bereidingstijd niet te lang en de ingrediënten zijn van hoge kwaliteit. Niet onbelangrijk: de gerechten zijn stuk voor stuk gezond. De eerste maanden moest alles nog opgezet worden. Boodschappen kwamen van de Albert Cuyp in Amsterdam en alle ingrediënten werden ingepakt in tassen. Niet erg stapelbaar, zo bleek, waarna de maaltijdbox zijn intrede deed.

Het waarmaken van onze droom

Oneindig veel kookavonden, marktbezoeken en logistieke uitdagingen later, zijn we erin geslaagd om een steeds grotere groep mensen te inspireren met verrassende recepten, verse ingrediënten en gemakkelijke maaltijden. Onze visie is onveranderd gebleven, wij geloven dat dit ons groot heeft gemaakt.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij HelloFresh

Ben jij benieuwd naar (online) marketing vacatures of communicatie vacatures en stages bij HelloFresh in Amsterdam? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij HelloFresh!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef HelloFresh jouw rating
1 2 3 4 5