Hanskamp

Hanskamp is een technische innovatiebedrijf gevestigd in het Achterhoekse Doetinchem. Wij ontwikkelen en verkopen praktische oplossingen voor melkveehouders in de gehele EU en daarbuiten. Daarbij ligt de focus op een hogere diergezondheid, een beter dierenwelzijn en meer arbeidsgemak in voor de veehouder.

Hanskamp

Over Hanskamp 

Op zijn 12e wist Henk Hanskamp al dat hij niet in de wieg was gelegd om het ouderlijke melkveebedrijf over te nemen. Techniek en automatisering daar ging zijn hart sneller van kloppen. De liefde voor de veehouderij is in zijn vroege jeugd al gelegd en de betrokkenheid voor het melkveebedrijf bleef. Met zijn in 2001 opgerichte bedrijf, zet hij techniek en automatisering in, om de melkveesector verder te helpen. Technische vooruitgang voor een rendabele en toekomstbestendige melkveehouderij is het fundament van Hanskamp.

Anno 2019 werken we vanuit Doetinchem met een team van 25 gedreven mensen, iedere dag nog steeds aan de missie: 'het bevorderen van een rendabele en toekomstbestendige melkveehouderijsector'. Veehouders zijn onmisbaar voor de (lokale) voedselvoorziening, een grote drijfveer achter de Europese economie en cultureel onmisbaar in het Europese landschap. Belangrijk is dan ook dat we zorgen dat de veehouders een goede boterham kunnen blijven verdienen. Daarom streven we er met Hanskamp na om technische hulpmiddelen te ontwikkelen voor meer arbeidsgemak voor de veehouder. Ook zijn we er van overtuigt dat een koe die gezond is en vrij is van stress, optimaal kan presteren. Daarom ontwikkelen wij producten op het gebied van diergezondheid en dierenwelzijn, dit resulteert in een goed presterende en duurzamere veestapel. De focus op meer arbeidsgemak, hogere diergezondheid en een beter dierenwelzijn, vertaalt zich voor de veehouder in een beter bedrijfsrendement.

Wij zijn een no-nonsense organisatie met een nuchtere kijk op zaken.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Hanskamp

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Hanskamp die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

12 nov 2019 496 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Hanskamp jouw rating
1 2 3 4 5