Hanos

HANOS is dé internationale horeca groothandel en totaalleverancier voor de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt. HANOS is als horeca groothandel uitgegroeid tot een organisatie met achttien vestigingen verspreid over Nederland en België.

online marketing en communicatie vacatures bij Hanos in Apeldoorn

Over Hanos

HANOS. Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.

Inmiddels werken bij HANOS ruim 3000 medewerkers die zich dagelijks inzetten om onze klantgerichtheid, kwaliteitszorg en service aan te bieden.

Marketing en communicatie vacatures bij Hanos

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Hanos die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

 

Openstaande vacatures

09 aug 2021 408 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Hanos jouw rating
1 2 3 4 5