Hands on

Welkom bij Hands on. Wij adviseren, implementeren en beheren Microsoft oplossingen, zodat jij effectiever en efficienter kan werken.

Hands on

Over Hands on

Hands on adviseert, implementeert en beheert Microsoft-oplossingen voor bedrijven binnen de zorg, het onderwijs, de corporatiesector en zakelijke dienstverlening. Wij maken efficiënte en effectieve bedrijfsvoering mogelijk zodat u productief en zorgeloos kunt werken. De oplossingen van Microsoft en onze hands on-aanpak, vormen dé uitrusting om dat te bereiken.

Dit doen wij alweer ruim 20 jaar, met focus op de mens en passie voor de techniek. Je treft ons kantoor op het bedrijventerrein in Weesp, onder de rook van Amsterdam. Met een team van zo'n 50 professionals bedienen wij klanten in diverse branches.

Werken bij Hand on: IT's all about people

IT draait altijd om mensen. Om onze klanten te kunnen voorzien van een goede dienstverlening moet je als medewerker weten hoe je succesvol kunt zijn. En dat kan alleen als je goed in je vel zit, in een omgeving waarin open en persoonlijk wordt samengewerkt, en ruimte is voor initiatief. Dat biedt Hands on jou: een mensgerichte omgeving waar jij stappen kunt zetten. Gelukkige Hands onners zorgen voor een gelukkige klant, en daarom: IT’s all about people!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Hands on

Bekijk hieronder de marketing vacatures of communicatie vacatures bij Hands on die momenteel aangemeld staan zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Staat er niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

16 okt 2019 432 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Hands on jouw rating
1 2 3 4 5