Groosman

Groosman staat voor integraalarchitectuur, design & engineering van verblijfsomgevingen, die door verdieping en versterking leidt tot een blijvend verrijkend proces en eindresultaat.

Groosman

made to meet

‘made to meet’ maken wij waar door onze integrale manier van denken en samenwerken. Wij stellen ons open voor onze omgeving, onze gebruikers en onze partners, zodat wij blijven leren en ons bewust zijn van onze nalatenschap.

Onze architecten en ingenieurs werken nauw samen met het eenduidige doel dat mens, omgeving, functionaliteit en esthetiek elkaar versterken. Dat er duurzame en prettige verblijfsomgevingen ontstaan die mens en omgeving verrijken.

Wij kiezen bewust voor deze integrale benaderingswijze. Wij ervaren iedere dag dat design en engineering elkaar versterken, ook als ze zelfstandig ingezet worden. Wij zoeken op alle fronten actief naar verdieping, interactie, samenwerking en innovatie. Wij houden van transparantie en staan in open communicatie met onze omgeving en met elkaar. Geen open eindjes, zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Wij zijn nooit klaar met dromen. Dromen voor onszelf en voor onze omgeving. Met creatieve en (nieuwe) technologische toepassingen ontwikkelen wij unieke oplossingen voor iedere opgave (zie ook ons LAB). Wij zijn kritisch op onszelf en motiveren onze partners, zodat we blijven leren. Zo versterken wij elkaar!

Werken bij Groosman

Werken bij Groosman betekent een eigen plek binnen een dynamisch en ambitieus bureau in het centrum van Rotterdam. Met ons enthousiaste team wordt gewerkt aan een groot aantal uitdagende (inter)nationale projecten binnen wisselend samengestelde projectteams. Binnen de projectteams heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheden. De kwaliteit van ieder project is gebaseerd op de creativiteit en het vakmanschap van de teamleden. Betrokkenheid is het behoud van die kwaliteit, eigen initiatief is het begin van verbetering.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Groosman

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Groosman in Rotterdam die momenteel aangemeld staan zijn. Hou onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief als er nu even geen vacatures zijn.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Groosman jouw rating
1 2 3 4 5