Greenhouse Talent

Greenhouse Talent is een onafhankelijke, internationale concert- en comedypromoter, booking agency en festivalorganisator met kantoren in Gent (België) en Breda (Nederland). Gezamenlijk promoten de kantoren jaarlijks meer dan 500 concerten, comedyshows en familieshows en bestaat het roster uit ruim 1000 internationale en nationale acts en artiesten.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Greenhouse Talent in Breda

Over Greenhouse Talent

Greenhouse Talent promoot, organiseert en boekt over alle (muziek)genres heen in grote en kleine locaties, van lokale zalen tot grote arena's als het Sportpaleis, Vorst Nationaal, Paleis 12, Ziggo Dome, AFAS Live, GelreDome en Rotterdam Ahoy. Daarbuiten produceert Greenhouse Talent concerten en festivals op unieke locaties zoals het Sint-Pietersplein in Gent (Prince, Leonard Cohen, Ennio Morricone), het strand van Zeebrugge (Bon Jovi), Strijp-S (Bryan Adams, UB40, Madness), het Amsterdamse Bos (Once In A Blue Moon Festival) en Goffertpark (Rammstein).

Online marketing en communicatie vacatures bij Greenhouse Talent

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Greenhouse Talent die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

10 feb 2022 148 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Greenhouse Talent jouw rating
1 2 3 4 5