Greenberg Traurig

Het meest ondernemende advocatenkantoor van Nederland. Ons kantoor in Amsterdam werd in 2003 geopend en was de eerste vestiging van Greenberg Traurig buiten de VS. We zijn inmiddels met meer dan vijfenvijftig advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen. Met het wetboek in het hoofd. En ondernemen in het bloed.

online marketing en communicatie vacatures bij Greenberg Traurig in Amsterdam

Over Greenberg Traurig

Greenberg Traurig is een internationaal advocatenkantoor, met veertig vestigingen wereldwijd. De Amsterdamse vestiging vind je in het prachtige Hirschgebouw op het Leidseplein. Het kantoor telt ruim vijfentachtig professionals, onder wie vijfenvijftig advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten.

We werken hard. En we lachen hard. Want we hebben een goed gevoel voor humor (vinden we zelf) en we houden van ons werk. We houden ook van winnen. Van groeien. Van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. En we zijn op zoek naar collega's met dezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. En je wens om zelf te groeien. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

Ruimte voor eigen initatieven

We houden van succes. En van winnen. Dat lukt alleen als je goede mensen om je heen verzamelt. Professionals op het gebied van Marketing & Business Development, Facility, Finance & Accounting, Human Resources, ICT en Legal Support. Samen tillen we de kwaliteit van onze dienstverlening naar het hoogste niveau. Til je mee? Wat we vragen is denkkracht. En daadkracht. Wat we bieden is volop ruimte voor eigen initiatieven. Op misschien wel de mooiste plek van Amsterdam. Met misschien wel de leukste collegae van Nederland.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Greenberg Traurig

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Greenberg Traurig in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

18 mei 2021 268 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Greenberg Traurig jouw rating
1 2 3 4 5