Goudwisselkantoor

Familieonderneming De Ruiter is ruim 30 jaar geleden begonnen als munt- en postzegelhandel. Inmiddels zijn we gegroeid naar een internationaal werkende onderneming in de edelmetalen- en verzamelbranche. De Ruiter Groep bestaat uit Goudwisselkantoor, VerzamelaarsMarkt.nl, Veilinghuis de Ruiter en Reclaimed jewels. Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen, veilen en verpanden van edelmetalen, sieraden, verzamelobjecten, kunst en antiek.

Goudwisselkantoor

Wie zijn wij

Wat ooit begon met wat handelen in de avonduren groeide uit tot een gedreven onderneming van familie De Ruiter. Kenners van edelmetalen en verzamelobjecten.
 
De Ruiter senior is de grondlegger van het bedrijf. De geboren handelaar zag al jong overal handel in. Keer op keer werden de mouwen opgestroopt. Later - naast een betaalde baan - handelde hij in de avonduren in munten en postzegels. Toen zijn hobby zoveel tijd ging vragen, besloot hij er volledig zijn werk van te maken.
 
In de loop der jaren werd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. En ook weer overgedragen aan de volgende generatie. Zijn opgroeiende zoons kwamen één voor één het bedrijf binnen en trokken mee het land in naar de beurzen.
 
De komst van de nieuwe generatie, de euromunten en de stijgende goudprijs zorgden voor stevige groei van het familiebedrijf. Inmiddels is het een landelijk werkende onderneming met meer dan 70 Goudwisselkantoren in  Nederland en België. Op de webshop van VerzamelaarsMarkt.nl vindt de verzamelaar meer dan 80.000 artikelen. Meerdere keren per jaar is er een VerzamelaarsVeiling. En tot slot bouwt het bedrijf met Reclaimed jewels aan een nieuwe juweliersketen in de Retail branche.
 
Ondanks de groei zijn de lijnen in het familiebedrijf nog steeds kort en de sfeer collegiaal. Kennis en ervaring wordt één op één overgedragen. Dat is de kracht van Goudwisselkantoor. Omdat we weten waar het over gaat, kunnen we klanten van het juiste advies voorzien bij kopen, verkopen, veilen, verpanden en verzamelen.

Marketing en communicatie vacatures bij Goudwisselkantoor

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Goudwisselkantoor die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Goudwisselkantoor jouw rating
1 2 3 4 5