Gordian Logistic Experts B.V.

Gordian is een gerenommeerd advies en detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in vraagstukken op het gebied van supply chain management, met name servicelogistiek en spare parts management. Gordian begeleidt bij complexe service logistieke kwesties door middel van training, advies en detachering.

Gordian Logistic Experts

Over Gordian Logistic Experts

Gordian Logistics Experts is een logistiek consultancybureau in Maarssen. Onze expertise is service logistiek. Stel je voor: vanochtend had je voor de zoveelste keer vertraging met de trein omdat deze uitgevallen was, door een defect wiel. Langdurig uitval als gevolg van het ontbreken van onderdelen, zoals wielen, mag nooit gebeuren.

Dat is onze missie en daar zetten wij ons elke dag voor in bij al onze klanten.

Beschikbaarheid van kapitaalgoederen is van cruciaal belang voor het goed functioneren van de huidige maatschappij. Openbaar vervoer, banken, olietransport en vele andere sectoren functioneren alleen bij de gratie van werkende systemen. De praktijk wijst uit dat een groot deel van de niet-beschikbaarheid bestaat uit wachttijd op onderdelen en monteurs, ofwel de logistieke wachttijd. Wij zijn er van overtuigd dat kapitaalgoederen niet hoeven stil te staan als gevolg van die logistieke wachttijd. Wij zijn er ook zeker van dat de benodigde kosten en investeringen beperkt kunnen blijven om dat doel te realiseren.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Gordian

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Gordian die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gordian Logistic Experts B.V. jouw rating
1 2 3 4 5