Gooise Meren Beweegt

De Buurtsportcoaches, Sportverenigingsondersteuner en de Jongeren op Gezond Gewicht regisseur begeleiden sportaanbieders en bevorderen een gezonde leefstijl voor inwoners van de gemeente Gooise Meren. Daarbij staat regelmatig sporten en bewegen, gezond eten en drinken én buiten zijn met anderen centraal. Wij zijn er voor iedereen voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. We organiseren sport- en beweegactiviteiten, zorgen voor extra sportaanbod en ondersteunen sportverenigingen.

Gooise Meren Beweegt

Over Gooise Meren Beweegt

De Buurtsportcoaches, de Verenigingsondersteuner en de Jongeren op Gezond Gewicht regisseur van de Gooise Meren zijn in dienst bij Sportfondsen Gooise Meren. Sportfondsen Gooise Meren heeft sinds juli 2017 de taak gekregen om het Buurtsportcoachwerk, Verenigingsondersteuning, Sportloket en JOGG binnen de gemeente Gooise Meren te organiseren. De gemeente Gooise Meren is de opdrachtgever in deze.

Sportfondsen Gooise Meren zet zich in voor een vitale omgeving voor medewerkers en inwoners. Sportfondsen Gooise Meren gaat uit van de kracht van het bewegen, van mentale uitdaging en in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma's en (sport) accommodaties vanuit een gestroomlijnde organisatie werken zij samen met maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én welzijn.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Gooise Meren Beweegt

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Gooise Meren Beweegt die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

14 jun 2019 634 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Pieter Bogaers

Aan: Buurtsportcoach Sebastiaan, zie brief Gooise Meren van 127 februari 2020. Aanmelding deelname zaterdag 28 maart Fit&Vitaaltest test 67+ Ooster Eng: geb.datum:19-08-1951, Pieter Bogaers, Barbaragaarde 3,1403JK Bussum,035-6935209

Geef Gooise Meren Beweegt jouw rating
1 2 3 4 5