GoodShipping

Het GoodShipping Program is het eerste programma ter wereld waarmee bedrijven hun zeevracht kunnen verduurzamen door vervuilende, fossiele brandstoffen te vervangen door schone, klimaatneutrale en echt duurzame brandstoffen.

GoodShipping

Over GoodShipping

Dit gebeurt in samenwerking met GoodFuels Marine, marktleider en pionier op het gebied van duurzame bio-based scheepsbrandstoffen. Belangrijk onderdeel van het partnership van GoodShipping met GoodFuels is het gebruik van alleen echt duurzame reststromen die niet concurreren met de voedselvoorziening of leiden tot ontbossing van regenwouden. Dit gebeurt onder toezicht van een onafhankelijke duurzaamheidsboard met daarin leidende NGO's en academici.

Afgelopen jaar won het GoodShipping diverse prijzen zoals de TedX Amsterdam Award en de Accenture Innovation Award for Clean and Affordable Energy.

Marketing en communicatie vacatures bij Goodshipping

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Goodshipping die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef GoodShipping jouw rating
1 2 3 4 5