Gonect

Aangenaam, wij zijn Gonect. Een ambitieus online marketingbureau gevestigd in het gemoedelijkste dorp van Brabant (Someren). Wij adviseren en ondersteunen bedrijven aangaande online marketing (zoals SEA, SEO, social media en e-mailmarketing).

Gonect Online Marketing

Over Gonect

Wij zijn een jong, informeel en gedreven team dat het beste uit elkaar en onze klanten probeert te halen. Onze diensten zijn dan wel 'online', toch vinden wij direct klantcontact minstens zo waardevol. Je kunt bij ons altijd schakelen met de juiste persoon over het juiste vakgebied. Want als we ergens mee kunnen helpen, dan helpen we. Zowel via de mail, telefoon, chat of middels een kopje koffie. Alles kan!

Wij willen graag voor jou presteren. Als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook! Ben je dat niet, dan gaan wij proberen om van die frons weer een glimlach te maken. Wij willen jou de zorgen uit handen nemen wat betreft online marketing, zodat jij je meer kunt focussen op jouw passie: het bedrijf! Zie ons min of meer als een medewerker van je bedrijf. We zorgen er voor dat jouw online marketingactiviteiten naadloos op elkaar aansluiten en zo een effectief geheel vormen.

(Online) marketing of communicatie vacatures bij Gonect

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Gonect die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gonect jouw rating
1 2 3 4 5