Golazo Sports B.V.

Golazo Sports is als sportmarketingbedrijf actief als organisator van sportevenementen waarbij topatleten, recreatieve sporters en supporters centraal staan. In Nederland wordt een uitgebalanceerd en gevarieerd productportfolio van loop- en fietsevenementen aangeboden met als bekende evenementen de NN Marathon Rotterdam, de NN CPC Loop Den Haag, Marathon Eindhoven, de Classico Boretti en de KlimClassic. De visie van Golazo is: mensen laten sporten en van sport laten genieten!

Golazo Sports B.V.

Over Golazo Nederland

In 2014 bundelden Like2Run, de Stichting Marathon Eindhoven, Utrechtrent, Topsport Noord Nederland en Golazo Sports de krachten in Golazo Sports Nederland met kantoren in Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Via dit nieuwe bedrijf krijgen o.a. populaire en toonaangevende evenementen als de NN Marathon Rotterdam, Marathon Eindhoven, de Ladiesrun Rotterdam (de grootste vrouwenloop van Nederland) en de Singelloop Utrecht (het oudste hardloopevenement van Nederland) extra mogelijkheden om zich nog nadrukkelijker te ontplooien. Het totaal aantal deelnemers verdeeld over de Nederlandse evenementen bedraagt 240.000 deelnemers. Tevens komt er meer ruimte voor nieuwe initiatieven.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Golazo Sports 

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Golazo Sports die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Golazo Sports B.V. jouw rating
1 2 3 4 5