Go and Tell

De missie van Go and Tell is simpel: gehoor geven aan de instructie die Jezus achterliet, voordat Hij naar de hemel ging: “Verspreid het evangelie tot aan de uiteinden der aarde!” Dit is waar Go and Tell zich vol passie en enthousiasme voor inzet, samen met haar donateurs.

online marketing en communicatie vacatures bij Go and Tell in Zeewolde

Over Go and Tell

Het organiseren van grootschalige campagnes en evenementen, waar gelovigen en ongelovigen van alle leeftijden samenkomen om naar die levensveranderende boodschap te luisteren, is waar het hart van Go and Tell sneller van gaat kloppen. Go and Tell richt zich op de massa, maar heeft daarbij oog voor het individu, want iedereen is 'in the picture' bij God. Go and Tell bereikt daarnaast veel mensen via media: televisie, podcast, vodcast en het web.

Inmiddels heeft Go and Tell duizenden mensen een keuze voor Jezus zien maken. Onbetaalbaar mooie momenten, waar de Bijbel naar refereert in Psalm 49:8-9: "Geen mens kan een ander vrijkopen, wat God vraagt voor een leven is niet te betalen. De prijs van het leven is te hoog, in eeuwigheid niet op te brengen."

Werken bij Go and Tell

De missie van Go and Tell is eenvoudig: zoveel mogelijk mensen in aanraking brengen met Jezus. We geloven en vertrouwen niet alleen voor de financiën om dit te doen, maar ook voor de mensen die bereid zijn hun handen met ons ineen te slaan en te bouwen aan dit prachtige werk. Mensen die 'het grote plaatje' zien achter hetgeen we doen. Go and Tell biedt graag een inspirerende en uitdagende werkomgeving binnen een collegiaal team en uitdagende opdrachten en doelstellingen. 

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Go and Tell 

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Go and Tell die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

05 okt 2021 351 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Go and Tell jouw rating
1 2 3 4 5