GIG creative film production

GIG creative film production is een creatief en hoogwaardig videoproductie bedrijf. Bij GIG maken we content voor mensen met een korte spanningsboog.

Online Marketing en communicatie vacatures bij GIG creative film production

Over GIG 

GIG is een Brabants videoproductie bedrijf die staat voor werk in opvallende vorm. Door krachtige content en doeltreffende films te maken die werken. Dat doen wij al tien jaar met passie, iedere dag weer! Of je nu vooral je merk, het bedrijf, het productieproces of je producten in beeld wilt brengen, GIG helpt je om deze doelen te bereiken. Dit doen we o.a. voor bureau's met ballen, merkwaardige merken en booming businesses.

Werken bij GIG

Bij GIG zien we alleen maar collega's, geen concurrenten. Daarbij staan we altijd open voor nieuwe team members. Ben jij dat aanstormend talent, die fearless freelancer of onze nieuwe aanvoerder die iedere GIG met beide handen aangrijpt? App, snap, por, bel, mail óf kom gewoon bij ons langs op kantoor voor een goed gesprek aan onze bar met een kop koffie of een biertje. Het blijft toch Brabant hè!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij GIG

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages die bij GIG in Breda momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief!

22 feb 2021 649 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef GIG creative film production jouw rating
1 2 3 4 5