GI

ZONDER HUMOR IS ER NIKS AAN... ...zonder creativiteit en ambitie trouwens ook niet! Als creatief communicatiebureau geloven we bij GI dat jezelf elke dag opnieuw uitdagen, grenzen verleggen en alles uit jezelf halen ervoor zorgt dat je steeds beter wordt. Wanneer je dit deelt met iemand met dezelfde passie, kun je jezelf en elkaar verder brengen dan je ooit dacht te kunnen komen. Daarom streven wij ernaar om die vermenigvuldigende factor te zijn, voor elkaar en voor onze klanten. Verwacht meer.

GI

Over GI

Wij zijn GI, hét creatieve communicatiebureau dat gelooft dat je pas echt het verschil maakt als je een vermenigvuldigende factor voor je klanten bent: door net even dat extra stapje te doen, je klant door en door te kennen, proactief kansen te zien en jezelf continu uit te dagen. Gewoon. Meer doen en vooral veel verrassen.

Als creatief communicatiebureau werken we bij GI dagelijks met een team van enthousiaste collega’s aan het bouwen van merken. Zo streven we ernaar de vermenigvuldigende factor te zijn voor de nationale én internationale B2B markt, al houden we zeker ook van B2C klussen. Of het nou een strategie, concept, creatie of uitrol uitdaging is, zolang we er maar alles uit kunnen halen zijn wij ‘happy campers’.

 

06 mei 2015 1389 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef GI jouw rating
1 2 3 4 5