GGZ Friesland

GGZ Friesland is de leidende organisatie in Friesland op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Wij zijn er voor de mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, de mensen die ons het hardst nodig hebben, om ze te helpen in hun weg naar herstel.

GGZ Friesland

Over GGZ Friesland

Wij zijn er voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. GGZ Friesland biedt professionele hulp aan mensen met ernstige psychiatrische problemen. Jaarlijks maken zo'n 22.000 mensen gebruik van onze diensten. We bieden zorg op twaalf verschillende locaties, verspreid over de provincie Friesland. Onze missie 'Haal het beste uit je leven!' laat zien dat we uitgaan van de veerkracht van patiënten én die van onze medewerkers.

Samen naar herstel
We behandelen een breed scala aan stoornissen binnen GGZ Friesland. Onze focus binnen deze behandelingen ligt bij het herstel van de patiënten. Zij maken hiervoor eigen keuzes en krijgen ondersteuning van onze medewerkers om deze te realiseren. Wij luisteren, ondersteunen en helpen patiënten om hun identiteit te herwinnen. We werken continu samen met familie, naasten en vrienden in dit proces, want herstellen doe je samen.

Marketing en communicatie vacatures bij GGZ Friesland

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij GGZ Friesland die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef GGZ Friesland jouw rating
1 2 3 4 5