Gevangenenzorg Nederland

Gevangenenzorg Nederland is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor (ex-)gevangenen, tbs-patiënten en hun familieleden. Dat doen we samen met 650 vrijwilligers.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Gevangenenzorg Nederland in Zoetermeer

Over Gevangenzorg Nederland

'Geloof in herstel'

Ons leven is een kostbaar geschenk. Het verdient bescherming en respect. Criminaliteit heeft daar geen boodschap aan. Dat is zonde, want er zijn alleen maar verliezers. En zo worden mensen slachtoffer, voelt de samenleving zich onveilig en laat de dader zijn familie achter met verdriet, schaamte en grote zorgen.

Gevangenenzorg Nederland is een professioneel geleide vrijwilligersorganisatie voor gevangenen, tbs-patiënten en hun familieleden. Onze ongeveer 630 vrijwilligers begeleiden gevangenen en hun familieleden naar een hoopvolle toekomst zonder criminaliteit. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door de kernwaarden: barmhartige gerechtigheid, respect, vrijwilligheid en competentie.

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Gevangenzorg Nederland

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Gevangenzorg Nederland die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

28 jan 2020 588 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gevangenenzorg Nederland jouw rating
1 2 3 4 5