Get Hooked

Bij Get Hooked draait het allemaal om de kracht van merken: de reden waarom jij als consument het ene merk verkiest boven het andere. Wij zijn er om het verhaal van onze klanten op een aansprekende manier te vertellen, om van hun merk ook een sterk merk te maken.

Get Hooked

What we do best

Van innovatieve start-ups tot UX-design. Van gehele positioneringstrajecten tot SEO-optimalisatie. Bij Get Hooked zijn wij creatief specialist op zowel strategisch als operationeel niveau! 

Get Hooked, een marketingbureau met specialisaties in branding, UIX design, Web & App en marketingcampagnes. Wij vliegen gehele trajecten aan met onze klanten, zoals een nieuwe positionering, maar ook kun je bij Get Hooked terecht voor (bijvoorbeeld) alleen een nieuwe website!

Samen gaan we bekijken wat de juiste aanpak en strategie is die we gaan hanteren, welke diensten van ons daarbij nodig en gewenst zijn om vervolgens het beste resultaat te bereiken!

Get Hooked

Marketing en communicatie vacatures bij Get Hooked

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Get Hooked die momenteel aangemeld zijn op het platform. Staat er momenteel niets open? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, dan houden wij jou met plezier op de hoogte van marketing & communicatie vacatures en stages bij Get Hooked in Den Bosch!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Get Hooked jouw rating
1 2 3 4 5