Gemeente Zaltbommel

Werken bij de gemeente Zaltbommel betekent werken voor een kleine stad die in veel zaken groot is. En er is meer dan de stad; een buitengebied van 11 dorpen met bruisende ontwikkelingen, levendige woonwijken, veel bedrijvigheid, moderne voorzieningen, schitterende monumenten én een rijke (cultuur)historie.

(online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Gemeente Zaltbommel

Over gemeente Zaltbommel

De gemeente Zaltbommel ligt naast de A2, vlakbij Den Bosch en maar 30 minuten van Utrecht. Naast de historische (binnen)stad Zaltbommel is er het buitengebied dat verdeeld is over elf dorpen. De ongeveer 160 vaste werknemers werken vanuit het gemeentekantoor in Zaltbommel en de gemeentewerf. Wij vinden onderling contact, ook buiten de inhoud om, belangrijk. En dat stimuleren we. Personeelsbijeenkomsten, vrijwillig samen sporten of gezamenlijk lunchen om ervaringen te delen als jonge nieuwe collega's (The Young ones) moedigen we aan.

Een gemeente om trots op te zijn

Bij de gemeente Zaltbommel zijn we niet zo van borstklopperij, maar ondertussen zijn we wel heel trots op onze gemeente. Trots op de collegiale en open werksfeer, op onze gezonde financiële situatie en vooral ook op onze effectieve manier van werken en communiceren. Met onze oplossingen in het sociaal domein hebben we zelfs de titel 'een voorbeeld voor Nederland' binnengehaald. En terecht. Onze keuze voor duurzame samenwerking met lokale zorgverleners werkt goed en betaalt zich dubbel en dwars uit. Onze inwoners zijn tevreden over de zorg, de teams werken met gedrevenheid en bij ons luidt nergens een noodklok. Dat is typisch Zaltbommel. Geen nodeloze bureaucratie, gewoon goed samenwerken en kiezen voor kwaliteit.

(online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Gemeente Zaltbommel

Werken bij de gemeente Zaltbommel

Open werksfeer, goed bereikbaar en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dat is werken bij de gemeente Zaltbommel in een notendop. Wij kennen weinig hiërarchie en iedereen loopt bij elkaar naar binnen. Het gemeentekantoor staat vlak naast de A2 en er is een rechtstreekse treinverbinding vanuit Utrecht en Den Bosch. Tel daar nog een gratis parkeerplek voor de deur bij op en je hebt het recept voor een ideale werkomgeving. Ontdek nu jouw mogelijkheden bij de gemeente Zaltbommel!

De beste arbeidsvoorwaarden en aandacht voor jouw ontwikkeling

De gemeente Zaltbommel is een organisatie in beweging. Dat biedt afwisseling, maar het vraagt ook flexibiliteit van onze medewerkers. Daar belonen wij jou goed voor. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en wij richten ons sterk op jou als persoon. Er is ruimte om je verder te ontwikkelen en we helpen je met goede regelingen om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij de gemeente Zaltbommel

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de gemeente Zaltbommel die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

03 sep 2021 189 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Zaltbommel jouw rating
1 2 3 4 5