Gemeente Woudenberg

Woudenberg is centraal gelegen gemeente ten oosten van de Utrechtse Heuvelrug en heeft ruim 12.000 inwoners. De gemeente Woudenberg spant zich in voor een goede dienstverlening aan en communicatie met de inwoners.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Gemeente Woudenberg

Over de Gemeente Woudenberg

Wij zijn de gemeente Woudenberg. Iedere dag bouwen wij aan ons dorp. Een paspoort nodig? Wij regelen het. Prettig wonen? Wij maken het mogelijk. Een veilig dorp? Wij zetten ons ervoor in. Een schone en groene leefomgeving? U vindt ons aan het werk in het dorp. Open, betrouwbaar en initiatiefrijk. Onze inwoners en ondernemers staan centraal bij alles wat wij doen.

Wij zijn een zelfstandige gemeente met bijna 13.000 inwoners. Gelegen in Midden-Nederland tussen Heuvelrug en Vallei, dichtbij de A12 en de A28. In het monumentale pand aan de Parklaan werken we vanuit een modern kantoor met ongeveer 90 collega's samen aan een veilig, sociaal en leefbaar Woudenberg. De gemeente Woudenberg is een ambitieuze en slagvaardige organisatie die zichzelf wil blijven ontwikkelen om het beste te kunnen doen voor Woudenberg. Als medewerkers zijn we betrokken bij elkaar en staan we open voor feedback. De lijnen zijn kort zodat we snel kunnen schakelen. We zijn een inclusieve organisatie: bij ons mag je zijn wie je bent en is er plek voor collega's die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op de arbeidsmarkt. De haan is het kenmerkende beeld van de gemeente Woudenberg. In onze communicatie gebruiken we frisse kleuren en heldere lijnen. Eenvoud versterkt de open en toegankelijke organisatie die wij willen zijn.

Wij zijn er om inwoners, ondernemers en organisaties te helpen, informeren en ondersteunen. Dienstverlening zit in ons DNA. We zoeken de verbinding met inwoners, ondernemers en andere partijen. Wij nemen de vraag als vertrekpunt, waarbij voorop staat dat we vooral het gesprek aangaan en een inhoudelijk vakkundig antwoord geven. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, ook als het niet het gewenste antwoord is. We leveren maatwerk waar mogelijk. We nemen initiatief om eventueel buiten de geijkte kaders te treden. We communiceren duidelijk wat een inwoner, ondernemer of organisatie van ons kan verwachten. Ongeacht door wie en via welk kanaal informatie wordt opgevraagd, je krijgt altijd eenduidig antwoord. Bij alles wat we doen gaan we zorgvuldig met persoonsgegevens om.

We hebben vertrouwen in onze inwoners, ondernemers en organisaties en durven los te laten. Samen werken we aan een duurzame, sociale, ondernemende en veilige toekomst voor ons dorp. Een dorp waar iedereen mee kan doen, we omzien naar elkaar en iedereen zich thuis voelt. Woudenberg is een financieel gezonde gemeente met oog voor kwaliteit en betaalbaarheid. Een bescheiden gemeente die meedenkt, participeert, drempels verlaagt en faciliteert.

 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij de Gemeente Woudenberg

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de Gemeente Woudenberg die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

 

11 mei 2022 157 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Woudenberg jouw rating
1 2 3 4 5