Gemeente Woerden

Gemeente Woerden is regelmatig op zoek naar ambitieuze professionals. Daarnaast biedt de gemeente uitdagende stage- en werkervaringsplekken.

Gemeente Woerden

Werken voor Oudewater en Woerden

WOW! We werken voor twee gemeentebesturen, Oudewater en Woerden, waarbij onze stakeholders centraal staan.

We benutten de kracht van de samenleving. We werken aan een proactieve samenwerking met onze inwoners. We willen verbetering aanbrengen in: het bieden van goede dienstverlening, hulp bij initiatieven, er zijn!, samen resultaat boeken en sensitieve en transparante communicatie.

We stellen bestuurders optimaal in staat de samenleving te dienen. Onder andere door goed strategisch advies en door te werken aan maatschappelijke opgaven: de nadruk bij het werk komt meer te liggen op de inhoud van vraagstukken die leven in de samenleving.

We willen een organisatie zijn waar medewerkers met plezier werken. Medewerkers worden ingezet op talent en we stimuleren ontwikkeling en brede inzetbaarheid. De organisatie kent een informele werksfeer, de verantwoordelijkheden liggen laag en de lijnen zijn kort. Medewerkers krijgen de ruimte om flexibel te werken aan de resultaten waarvoor ze verantwoordelijk zijn.

Vanuit de organisatievisie willen we de WOW factor! bij onze stakeholders brengen. Door te handelen vanuit onze kernwaarden avontuur, eigenaarschap en samenspel weten we hen te verbazen, verrassen en te verwonderen!

Marketing en communicatie vacatures bij Gemeente Woerden

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Gemeente Woerden die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing of communicatie vacatures en stages bij de Gemeente Woerden.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Woerden jouw rating
1 2 3 4 5